fundamentals sports academy

De Fundamentals Sports Academy is jouw snelweg naar je nieuwe carrière. Heb je altijd al meer willen leren over sport, wil je gewoon wat anders doen of denk je aan een carrière als personal trainer? Dan is dit je kans!

In deze snelgroeiende markt leiden we nieuwe trainers op in blokken van dertien weken. Na een goede afronding van de cursus kun jij misschien wel aan de slag als de nieuwe trainer van Fundamentals of natuurlijk bij een club elders in het land.

steven van oossanen - TRAINER & CO-OWNER
Ik geloof in resultaat halen met wetenschappelijk onderbouwde methodes en zonder dat je er alles voor opzij hoeft te zetten!

de trainer

“Ik heb tientallen mensen op het podium gezet in hun beste shape ooit en honderden geholpen om hun droomfysiek te behalen op een gezonde manier en met in stand houding van je sociale leven.

Mijn doel is om training, voeding en lifestyle te optimaliseren voor maximaal resultaat, zonder dat je hierbij de kwaliteit van leven moet opofferen. Bij het opleiden van trainers en coaches werk ik volgens de Evidence Based Practice manier van denken en doen.”

eigenaar fundamentals

In de binnenstad van Haarlem hebben we onze studio voor personal training. Een studio met meerdere ruimten waar onze clienten onder professionele begeleiding kunnen werken aan hun doelstellingen.

Onze missie is het om personal training haalbaar en betaalbaar te maken voor een grote groep mensen. Dit doen we door 1-op-1 begeleiding te combineren met een open gym en een groepslessen. Op deze manier kunnen we een duurzame samenwerking aan gaan die daadwerkelijk het verschil voor onze cliënten gaat maken.

Wij geloven in de kracht van de basis en vanuit dit geloof hebben we besloten om hier een cursus voor te ontwikkelen. Een cursus die andere trainers en atleten helpt om nog beter te kijken naar het fundament van bewegen en algehele fysieke ontwikkeling.

thijs avezaat - Co-Owner
Genieten mag alleen moet daar wel iets tegenover staan. Samen met je client werk je aan een goede balans tussen werk, privé en sportieve activiteit.
Winkelwagen