De cursus

Hoe werkt het?

Tijdens de cursus combineren we verschillende leermodules en lessen. De online lessen vinden op de hieronder genoemde lesdagen om 12:00 plaats via Zoom. Het lesmateriaal behandel je thuis. Elke maandag om 18:00 hebben we een online Q&A om je te helpen met vragen aangaande het lesmateriaal. Dat is ook een mooi moment om ervaringen te delen met je medecursisten.

Het traject

€1350,-

cursus personal trainer
De volgende cursus start op 10 september 2022 om 12:00

Graag even persoonlijk contact?

Zie je het wel zitten om de cursus te volgen maar heb je nog vragen of wil je graag even met de trainer over de cursus praten? Dat kan natuurlijk! Vul dan je naam en telefoonnummer hieronder in zodat we je kunnen bellen.

steven van oossanen
Ik geloof in resultaat halen met wetenschappelijk onderbouwde methodes en zonder dat je er alles voor opzij hoeft te zetten!

de trainer

“Ik heb tientallen mensen op het podium gezet in hun beste shape ooit en honderden geholpen om hun droomfysiek te behalen op een gezonde manier en met in stand houding van je sociale leven.

Mijn doel is om training, voeding en lifestyle te optimaliseren voor maximaal resultaat, zonder dat je hierbij de kwaliteit van leven moet opofferen. Bij het opleiden van trainers en coaches werk ik volgens de Evidence Based Practice manier van denken en doen.”

Terug naar de basis. Dat was voor mij echt een eyeopener.

Back to basic. Duidelijk zijn. Daar pak je het grootste resultaat mee. Al het andere is leuk om trainingen een beetje sjeu te geven maar niet om je resultaat te pakken. Dat was voor mij echt een eyeopener.

jung hwa kune

Cursist

Winkelwagen